fredag 29 maj 2009

Det våras för Berlusconi

Svensk media beskriver ofta Italiens president som en clown, som är helt inkompetent med mera. Då skall man ha en sak klart för sig; svensk media är otroligt vänstervinklad och jag brukar kalla den för sossemedia. Man måste komma ihåg att Italien är en ung nation, den har bara 150 bakom nacken.

Det är otroliga skillnader mellan syd och norr och Italien är en svår skuta att styra. Vänstern har provat, flera gånger utan resultat, dom har bara förvärrat situationen. Det krävs en oerhörd styrka för att leda landet, något som Berlusconi är väldigt duktig på. Han är en tung företagsmagnat och vet hur Italien skall styras.

Hur är det med alla grodorna då? Ja, dom är tagna ur sitt sammanhang, jag vet för jag läser och ser nyheterna i dess fullo här i Italien.

Berlusconi och hans regering har styrt upp hela Italien, dom har fått ordning på den illegala invandringen, soporna i Italien och maffian är på knä. Allt tack vare Berlusconi.

Jag utmanar dig läsare att komma till debatt mot en Berlusconi anhängare. Alla kommentarer kommer att svaras på!

Länge leve Berlusconi!

PS. Det är klockrent det han gjorde med båtflyktingarna från Libyen. Om du frågar varför så skall jag gärna förklara för dig!

6 kommentarer:

  1. "Hur är det med alla grodorna då? Ja, dom är tagna ur sitt sammanhang, jag vet för jag läser och ser nyheterna i dess fullo här i Italien".

    Jo, i motsats till i Sverige med all sossestyrd media som DN, Expressen, Svd, GT, SDS osv så har ju Italien en mediamarknad som är helt fri och oberoende från premiärminister Silvio Berlusconi. Du har humor du!

    SvaraRadera
  2. Christan Westling2 juni 2009 kl. 01:57

    Sven Tycker:

    Jag föredrar den högerdominans som Italien har framför Sverige och övriga Europas vänstermedia.

    SvaraRadera
  3. du måste ju självklart skoja eller hur maffian på knä? du menar alla antimaffialagar som Mr Berlusconi har upphävt då? Snubben är genomkorrupt på alla sätt o vis o har en mängd fascister i sin regering.

    SvaraRadera
  4. Marcello Dell´utri har du hört talas om honom?

    SvaraRadera
  5. ...eller för den delen Berlusconis springpojke i hans tidigare villa. Dessutom så är skräpet kvar i Neapel. Den var bara förflyttad en stund. Man kan även fråga sig hur han lyckades förflytta skräpet som styrs av maffian, vilket han inte gav svar på. Kanske har något att göra med sin tidigare umgängeskrets? Lyfta på telefonen och be om en tjänst? http://www.youtube.com/watch?v=NCj2j6QJNRA

    Grodorna tagna ur sitt sammanhang kan stämma på ett par tillfällen, men lång ifrån alla.

    Hur har de ordning på den illegala invandringen?

    Mjah, du kanske bara ville provocera lite, eller så varken läser eller ser du nyheterna?

    SvaraRadera